dilluns, 18 de gener del 2016

Un viatge pel món a través dels jocs de tauler



Des del passat divendres 15 i fins al diumenge 24 es pot veure, a la Sala d'exposicions de l'Antic Hospital d'Ascó, la mostra Un viatge pel món a través dels jocs de tauler. Es tracta d'una col·lecció de més de setanta jocs de tauler de 23 països diferents que intenten apropar al visitant a aquest món del joc no tant mostrant com es juga sinó valorant els materials i objectes de joc, comparant-los entre països o regions, reflexionant sobre els usos que en fan i quin és el missatge que donen.


 
La mostra va acompanyada, també, per 3 grans reproduccions dels jocs de tauler editats per la nostra associació, Lo Llaüt. Així tenim el joc de La corrida del ruquet (2005), Assetjats (2012) i Sant Antoni mos guardo! que fou presentat el passat dijous a l'escola Sant Miquel d'Ascó. Tots aquests jocs tenent per objecte el gaudi, lògicament, però també donar informació sobre el patrimoni de la nostra població i fer-ne difusió.
A la imatge veiem a Jaume Ferrús Serra, il·lustrador del joc al costat de la reproducció d'aquest. .
 
 
Les persones interessades en adquirir aquests jocs de tauler, al preu de 5 euros, es poden posar en contacte a través d'aquest enllaç. 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada