dimarts, 24 de maig del 2016

Activitats per Santa Paulina

Un any més Lo Llaüt, en col·laboració amb regidoria de medi ambient de l’ajuntament d’Ascó, organitza la plantada simbòlica d’arbres per part dels nens i nenes empadronats a Ascó o bé fills o filles d’asconencs nascuts a Ascó. Per tal d’organitzar millor l’activitat, fer una bona previsió i evitar despeses innecessàries us demanem que notifiqueu a l’ajuntament si assistireu a Mas de Prades per Santa Paulina.
D'altra banda, i també en col·laboració amb l'ajuntament, durem a terme la Primera pujada al Pic de l'Àguila, des de Mas de Prades, en motiu de la festivitat de Santa Paulina. Serà el dissabte dia 4 de juny, a les 9 hores, des de l’Ermita de Santa Paulina, excursió a la Punta de l’Àguila.
Dificultat mitjana.Durada anar i tornar: 3 hores. 
Recorregut:  4,8 km. 
Desnivell positiu acumulat:  300 metres. 
Imprescindible portar calçat adequat.
Inscripcions en horari d’oficina a l’Ajuntament d’Ascó i a l’Oficina de Turisme fins al dia 1 de juny. Participants entre 7 i 75 anys. Menors acompanyats d’una persona adulta i amb autorització.
Activitat gratuïta, inclou esmorzar.
A més, el proper divendres dia 3 de juny de 2016, a les 19 hores, a la sala d’actes de l’Ajuntament, presentació de la guia i el plànol de rutes de senderisme d’Ascó.
Es lliurarà un exemplar de la guia i del plànol a totes les persones assistents.
Us hi esperem!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada