divendres, 31 d’agost del 2018

Col·laboració a la 2ª Setmana de Jocs al Carrer de Terrassa

Els Amics de les Arts i Joventuts Musicals, Centre Excursionista de Terrassa, Tocajoc/Miqui Giménez i Vet Aquí Que Ass. Cult. pel foment de la narració oral, organitzen la 2ª SETMANA DE JOCS AL CARRER que es durà a terme del 3 al 8 de setembre del 2018 (Jocs i contes a la Plaça Vapor Ventalló) en horari de 5 a 8 de la tarda. En aquest horari hi haurà diversos jocs i tallers repartits pels diversos espais de la plaça (de taula, de punteria, dansats, parlats...) i cap a ¾ de 8 tancament amb una petita sessió de rondallaires.
Aquesta activitat neix amb el propòsit d'oferir espais lúdics i fomentar el joc al carrer, el joc compartit, familiar, multi cultural, integrador, no sexista i popular. Per fer-la realitat disposem de voluntaris/es. Persones que volen compartir el nostre objectiu i que disposen d'estones per estar amb els nens i nenes a la plaça, jugant amb ells o ensenyant els jocs.
Paral·lelament de l’1 al 8: Exposició “De Drac a Drac i tiro perquè m’ha tocat” de l’associació cultural Lo Llaüt d’Ascó i Tocajoc/Miqui Giménez, a la sala Salvador Alavedra d’Amics de les Arts i JJMM. La xerrada inaugural “El Drac de Terrassa, del foc al joc” anirà a càrrec de membres del Drac de Terrassa i Miqui Giménez, i tindrà lloc el dissabte 1 de setembre a 2/4 de 8 de la tarda.
En aquesta edició s’agraeix la col·laboració d’entitats com: Ajuntament de Terrassa, L’Andròmina, Button Maker, Associació Cultural Lo Llaüt, AEJST, Aualé/Lluís Pinyot, Cia. de Jocs l’Anònima , Consorci de Normalització Lingüística, Creu Roja, Drac de Terrassa, Hewlett Packard, Petanca Parc St Jordi, Ass. Gent gran Can Roca, Prodis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada