diumenge, 9 de juny del 2019

Lo llaüt col·labora a l'activitat "Tots sumem!" a Corbera d'Ebre

Ahir va tenir lloc la 2a edició de Tots sumem!, la iniciativa solidària de la Cooperativa de Corbera d'Ebre amb l'Associació Jeroni de Moragas. De nou vam ser invitats a participar-hi i evidentment ens va encantar poder aportar el nostre granet de sorra a aquesta iniciativa tan interessant com necessària.
Vam anar-hi un grup de membres de Lo Llaüt i vam dinamitzar l'espai de jocs. Hi vam dur els clàssics jocs sobredimensionats -billar japonès i sjoelbak- al qual hi van participar grans i petits.
També vam dur el joc de les galledes, que l'any passat ja va triomfar al mateix escenari, i és que es tracta d'un joc de rapidesa visual al qual també tothom hi pot jugar fàcilment, i s'estableixen curioses competicions entre nens i entre nens i adults.
Enguany vam presentar el joc de les barquetes. Aquest és un joc que fa poc temps que hem preparat i que és especialment adequat per a l'estiu, amb la calor... sobretot quan l'esprai s'utilitza per a mullar al contrari!!!
I per últim, un nou joc i que feia temps que no trèiem, el joc de l'argolla. És un joc molt antic del qual ja es troben gravats al segle XV, en moltes pintures i fins i tot tapissos de l'època, en particular d'autors francesos i flamencs. Aquest joc també està inclòs dins de les il·lustracions de la coneguda auca de jocs tradicionals i populars que va recollir Joan Amades
L'espai i terreny de joc, amb gespa, va ser ideal per a la pràctica del joc de l'argolla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada