diumenge, 5 de setembre del 2021

Exposició Quina canya! Joguinetes a Terrassa

 

Ahir, per primer cop, vam tenir ocasió de presentar la col·lecció de joguines i instruments populars i tradicionals, fets de canya, que s'inclouen dins del nostre llibre Quina canya! Joguinetes -llibre editat per Lo Llaüt-.
Al llarg del matí vam preparar l'exposició. Una exposició "minimalista" que juga amb tot moment amb la canya. És per això que per a exposar les peces hem concebut una mena de "gran camp de tomaqueres enramades" de les quals pengen les nostres creacions.  
El muntatge el vam realitzar a la sala d'exposicions dels Amics de les Arts de Terrassa, a tocar de la plaça Vapor Ventalló. Un espai adequat per aquest tipus d'activitat, més quan la mostra es contempla dins del programa de la 5a Setmana de Jocs al Carrer que organitza l'associació Vadejoc juntament amb Tocajoc.
La inauguració de l'exposició va tenir lloc ahir mateix, a la tarda, amb la presència de socis d'aquestes entitats així com representants de l'ajuntament de Terrassa.

Recordem que l'exposició, que es podrà veure fins al 19 de setembre, ha comptat amb la col·laboració de l'associació cultural Lo Llaüt d'Ascó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada