diumenge, 11 de maig del 2014

Plantada de l'arbre a Santa Paulina

 
Benvolguts  pares,  
des de l’Associació Cultural Lo Llaüt us volem invitar a ser partícips d’una iniciativa  que es va emprendre  el 2009, i en la que volem involucrar als vostres fills i filles, els asconencs nascuts l’any 2013.
Què pretenem fer? Doncs en una reunió de junta va sorgir la idea de realitzar cada any un acte de repoblament del bosc del nostre entorn tot coincidint amb la festa de Santa Paulina. La forma de vehicular l’activitat que vam proposar va ser la plantada d’un arbre per cada xiquet o xiqueta nascuts l’any anterior com una forma de donar-los la benvinguda i també per anar sensibilitzant-nos tots plegats en el respecte al nostre medi natural.
A més, volem lligar aquesta activitat a la festa dels Quintos, i encara que sigui de forma simbòlica, volem representar que algun d’aquests  arbres seran el pins que un dia plantaran els Quintos a la plaça, una tradició que any rere any s’ha mantingut pels volts de Nadal.
Vista la bona acollida dels 5 anys anterior, la nostra voluntat és donar continuïtat a aquesta iniciativa. Aquest any, però canviem el format de l’activitat : es plantarà un únic arbre per part de tots els nascuts el 2013, i es senyalitzarà l’any dels nascuts que l’han plantat i la data.
Per això, us agrairem la vostra presència i col·laboració per realitzar la “IV plantada de l’arbre” el dissabte, 7 de juny, a càrrec dels nadons nascuts l’any 2013. Ens trobarem a les 17.30 h  a Mas de Prades, davant de l’ermita de Santa Paulina.
Us hi esperem!

PD: podeu confirmar la vostra assistència a la Llar d'Infants Vailets,  pregunteu per Marina Baiges .Telf: T97740 56 63.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada