diumenge, 14 de setembre del 2014

Gelat i Jocs!

 
Ahir al vespre va tenir lloc la cinquena edició de Gelat i Jocs a la plaça del Casal Municipal d'Ascó. L'activitat va reunir, a partir de les 22:00, veïns de totes les edats que van compartir més de dues hores de jocs.


 
Com sabeu Gelat i jocs és un taller de jocs organitzats per Lo Llaüt que té per objectiu "tancar les nits d'estiu" amb una variada mostra de jocs. La idea és que qui ho desitgi participi en els jocs que es presenten i, a banda de passar-ho bé amb aquest dialeg lúdic, pugui assaborir un gelat amb el qual l'obsequiem.
Enguany vam presentar 15 jocs diferents, molts del quals són de punteria o habilitat com ara la catxapera, la trisella, les anelles, escalar la muntanya, la planta de l'església o el circuit de ranes que enguany hem presentat per primer cop. També de punteria vam portar dos jocs originaris del centre d'Europa, com ara el billar japones i l'sjoelbaek. De jocs de tauler n'hi havia quatre: el marro, pixo, cago; l'assalt, el molí de nou i l'alquerc. A banda de tots aquests jocs també vam poder jugar al teix i a futbol xapes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada