dimecres, 23 de setembre del 2015

IV Jornades d'estudi de la Festa de Sant Antoni al Forcall

La Confraria de la Santantonà i l'Ajuntament de Forcall, prenent el relleu de les edicions anteriors (Ascó 2006, Manacor 2009 i Canals 2014), organitzarà les IV Jornades d'Estudi de la Festa de Sant Antoni, amb el propòsit de treballar en el coneixement de la festa de Sant Antoni així com d'altres manifestacions festives amb components culturals, antropològics i etnològics relacionats a la festa. 
L'associació cultural Lo Llaüt, impulsora i organizadora de les I Jornades d'estudi sobre la Festa de Sant Antoni, celebrades a Ascó el 2006, felicita aquesta nova iniciativa a la qual donarà recolzament i hi presentarà comunicacions.
COMUNICACIONS
Les comunicacions han de ser inèdites i d'una extensió màxima de 15 folies DIN A4  (incloses les il·lustracions), en format electrònic Word, amb lletra 12 punts, del tipus Times New Roman, es remetran a qualsevol dels correus electrònics assenyalats i una còpia impresa dirigida a la Associació Cultural Confraria de la Santantonà de la Vila de Forcall.
Caldrà presentar un resum de la comunicació conjuntament amb la butlleta d'inscripció del comunicant. El termini màxim de presentació del resum, que no podrà excedir l'espai d'un foli, serà el 15 de novembre.
El termini de presentació de les comunicacions serà el dia 8 de desembre de 2015.
La presentació de la ponència per escrit i del resum abans de les dates esmentades serà condició necessària per a la lectura de la comunicació i la posterior publicació.
Tant a efectes de la seua lectura com de la posterior publicació, les comunicacions seran revisades per una comissió científica formada per persones acadèmicament adients i relacionades amb activitats d'etnografia, etnologia, història, antropologia i sociologia.
 
INFORMACIÓ-SECRETARIA DE LES JORNADES
info@forcall.es

Adreça:
CONFRARIA DE LA SANTANTONÀ DE FORCALL
PLAÇA MAJOR 13
12310 FORCALL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada