dimecres, 1 de novembre del 2017

Lo Llaüt entra a formar part del Consell d'Administració de JUGAJE

Els dies 28 i 29 d'octubre va tenir lloc a Palma de Mallorca l'Assemblea General de l'Associació Europea de Jocs i Esports Tradicionals (JUGAJE - AEJST) en la qual hi van participar 30 associacions, institucions o entitats de les 61 que estan inscrites a l'associació.
El dissabte 28 es va celebrar l'Assemblea General on es va fer memòria de l'activitat duta a terme per l'associació durant el darrer any, es va llegir i aprovar l'informe econòmic de tresoreria, es van proposar noves línies de treball de cara al futur (desenvolupament d'un Pla Estratègic d'organització per comissions i el suport en el sistema de funcionament intern del centre El Fuerte de la Almúnia de Doña Godina).
El matí es va acabar amb la votació i elecció del nou Consell d'Administració de l'Associació Europea de jocs i esports tradicionals que presidirà a partir d'ara en Pere Lavega (INEFC Lleida, España). La resta de membres escollits són Jacques Regourd (Asoc. Quilles de Huit, Francia),Guy Jaouen (Ti Ar Gouren, Francia), Nicu Dobre (Fed. Oina Romanian, Rumanía), Fernando Diestro (Fed. Cántabra de Bolos, España), Christian Delmas (Asoc. Quilles de Huit, Francia), Paolo Avigo (AGA Verona, Italia), Milivoj Pacenti (Istarski Pljockasrki Croatia, Croacia), Paulo Coêlho (Universidad Coimbra, Portugal), Celia Marcén (Universidad San Jorge Zaragoza, España), Fabrizio Vierin (FIGeST, Italia), Guido Theodule (FENT Aosta, Italia), Alain Bovo (Foyers Ruraux de Gers, Francia), Carmen Fernández (Universidad Zaragoza, España),  Fernando Maestro (Museo JT de Campo, España), José Angel Hoyos i David Abascal (Proyecto Madera de Ser, Espanya) i Biel Pubill (Lo Llaüt, Catalunya).
 
Amb aquesta elecció la nostra associació passa a tenir un paper protagonista dins l'Associació Europea de Jocs i Esports Tradicionals i segur que obrirà nous camins per a donar a conèixer el nostre patrimoni lúdic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada