dilluns, 11 de juny del 2018

Èxit de "Tots sumem"!


El dissabte 9 vam tenir ocasió de col·laborar a una activitat solidària extraordinària com és el "Tots sumem". Es tracta d'una iniciativa endegada per la cooperativa de Corbera d'Ebre que proposa un programa d'activitats que gira al voltant de la presentació i venda d'un "vi solidari". Els diners recollits amb la venda d'aquest vi de la Terra Alta van destinats al Centre d'Educació Especial Jeroni de Moragas de Móra d'Ebre.

Aquesta és la segona edició d'aquest projecte solidari a Corbera i ha resultat un èxit de participació, tant a les activitats realitzades a la tarda: concentració de colles geganteres, grallers, actuació de diables i jocs tradicionals, com a les activitats de la nit que incloïen sopar amb concert de diversos grups vinculats al territori com són el grup de Quico el Celio, Setrill, DJ Eloi Giralt, Mascarats, Gra fort i Xeic!



Des de Lo Llaüt vam proposar tot un seguit de jocs centrats, bàsicament, en el llançament i precisió, fàcils de jugar i participatius. Entre aquests el joc de la rana i el de la botera:
L'sjoelbaek i el billar japonès:
El futbol i el circuit de xapes:
L'escalada i el passe-trappe.
El joc que va triomfar va ser, sens dubte, una versió sobredimensionada que vam fer d'un conegut joc de taula basat en l'observació i la rapidesa de reflexes. Segur que a partir d'ara aquest jocs ens acompanyarà en moltes sortides.
Felicitem la iniciativa de la cooperativa de Corbera per l'organització d'un acte solidari d'aquesta magnitud!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada