dimecres, 18 de juliol del 2018

Participació a la reunió d'estiu de l'AEJeST

Entre els dies 6, 7 i 8 de juliol va tenir lloc a Malines (Flandes) la XVII Assemblea General de l'AEJeST -Associació Europea de Jocs i Esports Tradicionals-. En aquesta ocasió Sportimonium & Vlaamse Traditionele Sporten (Vlas) han estat les entitats que han organitzat la trobada. 
Biel Pubill, com a representant de Lo Llaüt i en qualitat de membre de la Junta Directiva de l'AEJeST, hi va participar juntament amb 30 associacions més de l'associació europea. A l'Assemblea es va presentar l'Informe del President, i es va posar èmfasi en les accions realitzades fins al moment i es van apuntar els reptes de futur. A continuació es van tractar els diferents punts de l'assemblea: accions de projecció internacional realitzades, balanç econòmic, participació en projectes Europeus, revista AEJeST, principals actuacions dels diferents projectes corresponents al pla estratègic de la AEJeST.
A la tarda els amics de Sportimonium ens van presentar les seves magnífiques instal·lacions, museu i equipaments. A continuació vam poder practicar diferents jocs tradicionals flamencs en un ambient distès i un paratge excepcional.
 
La reunió va servir també per a presentar les activitats i publicacions de les diferents entitats. En aquesta ocasió Lo Llaüt va poder presentar el llibre TRADIGAMES. El Bagul dels jocs tradicionals, recentment editat per Lo Llaüt i que, com sabeu, presenta més d'una vintena de jocs tradicionals de la nostra comarca en llengua catalana i anglesa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada