dimecres, 12 de setembre del 2018

Lo Llaüt a la 2a Setmana de Jocs al Carrer de Terrassa

Els jocs de tauler van ser protagonistes dins la 2a Setmana de Jocs al Carrer que va tenir lloc entre el 3 i el 7 de setembre a Terrassa. I ho van ser de la mà de Lo Llaüt donat que vam col·laborar amb l'organització facilitant l'exposició de Jocs de Tauler d'arreu del món -col·lecció Biel Pubill-. Entre aquests jocs, a més, hi vam poder presentar i exposar els tres jocs de tauler editats a Ascó com són La corrida del ruquet, Sant Antoni mos guardo i Asssetjats!
L'exposició es va poder veure a la sala Salvador Alavedra dels Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa, al bell mig de la ciutat. En especial mostrava jocs de tauler de recorregut donat que la mostra es va fer conjuntament, també, amb l'associació Drac de Terrassa que disposen d'un joc sobredimensionat centrat en aquest element de foc.
La Setmana de Jocs al Carrer, però, no es va limitar a una exposició. De dilluns a divendres i de 5 a 8 de la tarda, a la plaça Vapor Ventalló, es va poder jugar i xalar amb jocs de tota mena de la mà del mestre i músic Miqui Giménez
Jocs de punteria:

Jocs tradicionals com les birles, les carreres de sacs, de carraques o de "l'ou":

Jocs de tauler:

Jocs de nova creació:
En definitiva, un encert aquesta 2a Setmana de Jocs al Carrer que promet tenir continuïtat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada